Over Josette van Erp

Leuk, dat je bij mijn website terecht bent gekomen. Ik woon met mijn man Marcel in de Krimpenerwaard. Het is een prachtig gebied tussen de Ijssel en Lek,  vlak bij de Algera stormvloedkering.
Vroeger wilde ik graag naar de kunstacademy, maar op aanraden van mijn vader ging ik toch maar beter en veiliger het onderwijs in. Ook daar was ik veel bezig met de creatieve vakken. Ondertussen bleef ik veel tekenen en schilderen. Muziek is ook altijd heel belangrijk voor mij geweest, wat zich uitte in pianospel. Ik probeer mijn lichaam in goede conditie te houden,  speelde lange tijd hockey en doe nog steeds aan yoga. Het is immers belangrijk, dat ik mij in allerlei onmogelijke bochten kan wringen met mijn camera. We hebben drie zonen en schoondochters en inmiddels 4 kleinkinderen. Nu, wanneer je denkt ”zo die is al oud”, geloof mij die kinderen houden je jong!
In 2012 studeerde ik af aan de Fotovakschool te Rotterdam en startte ik mijn bedrijfje. Sindsdien leer ik nog steeds bij. Ook volg ik nog geregeld allerlei workshops om de kennis goed op peil te houden.

Wanneer je een afspraak wilt maken voor een fotoshoot, huwelijk of anderszins, neem dan vrijblijvend contact op.
Telefoon 06-20805346
Email: josette@josettevanerp.nl

Ik werk met Nikon full frame camera’s en heb mooie lichtsterke lenzen voor elke gelegenheid.
In mijn studio heb ik de beschikking over vier studiolampen met verschillende lichtvervormers en keuze uit verschillende achtergronden. Ik schiet tethered, dat wil zeggen, dat mijn camera verbonden is met een beeldscherm, zodat je meteen kunt zien welke foto er voor jou uitspringt.
Ik bewerk alle af te leveren foto’s na met lightroom en photoshop en verschillende plug ins.
Ik ben in het bezit van verschillende chiffons en voor een zwangerschapsshoot heb ik een aantal dramatische zwangerschapsjurken, waarmee je kunt kiezen voor een andere uitstraling dan de geijkte.
Tijdens het fotograferen probeer ik voor een ontspannen sfeer te zorgen. Wanneer iedereen zich op zijn gemak voelt en de sfeer tussen mij en de klant goed is, is dat terug te zien in de foto.
Aangezien ik het geweldig vind om met fotografie bezig te zijn, lukt dat meestal goed.
Kinderen op de foto zetten is een hele uitdaging, maar aangezien ik dus ( dankzij mijn vader)  vele jaren met veel plezier in het onderwijs heb gezeten, weet ik daar wel raad mee.