Newborn & Zwangerschap fotografie

Je komt met je kleintje naar mijn warme studio, waar Ik alle tijd neem om jou /jullie en je kindje een veilig en rustig gevoel te geven.  Ben je er wel van bewust, dat er flitslicht wordt gebruikt.
Ik kan ook naar je/jullie toe komen om je kindje in de meer huiselijke sfeer te fotograferen. Het is dan mogelijk om bijv een kleine reportage te maken van een bad sessie, voeding, omkleden, eerste wandeling, capriolen in de box of anderszins. Hierbij probeer ik waar het kan natuurlijk licht te gebruiken, maar het komt ook voor, dat ik onder slechte lichtomstandigheden een flitser moet gebruiken.

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Er staat een fijn bank in de studio, om tijdens de rustpauzes lekker bij te komen. Een heerlijk kopje koffie of thee erbij om daarna met frisse moed weer door te gaan. Je hebt een zware last te dragen en dat is tijdens een shoot te voelen. Ik ga daar alle rekening mee houden en neem er de tijd voor.
Een zwangerschapsshoot kan het beste tussen de 32 en 36 weken ingepland worden. Je hebt dan een mooie buik en voelt je nog goed.
Wat geweldig is het om na al het werk de mooie foto’s van jou en je partner te zien. Een mooi aandenken voor altijd!
Ook as broertjes en zusje zijn natuurlijk meer dan welkom!