Expats keren terug naar het mooie Nederland

15 aug 2017

Voor het tijdschrift Hollands Glorie, mocht ik drie families fotograferen, die onlangs of al wat langer geleden vanuit het buitenland naar Nederland terugkeerden. Het was op de eerste plaats ontzettend leuk om alle verhalen te horen en kennis te maken met stuk voor stuk aardige en interessante mensen. Door het fotograferen krijg je op de een of andere manier vaak een speciaal contact. Misschien omdat je om op de foto te “moeten” een stukje kwetsbaarheid laat zien. Kom ik er wel leuk op, zie je eigenlijk niet dat ik niet zo lekker ben, ik had juist een pukkel, eigenlijk voel ik mij vandaag niet fijn. Het is allemaal zo herkenbaar, deze universele menselijke gevoelens en dat het maakt het voor mij juist zo bijzonder. Je slaat vaak de koetjes en kalfjes gesprekken over en hebt echt contact.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.